joi, decembrie 22

Widgets

Urari, multumiri si un mic cadou

christmas-tree-photoshop-tutorial-43pixelsCu ocazia sabatorilor agoracad.blogspot.com ureaza tuturor cititorilor SARBATORI FERICITE!!! si un an nou bun si plin de impliniri!

Daca tot e Craciunul am pregatit si un mic cadou – o librarire nou nouta cu 40 de pomi. Se numeste vegetatie_pomi_ plan.dwg si se poate descarca de aici. (sectiunile noi sunt in lucru asa ca foloseste pagina originala pentru descarcare). Arhiva contine un DWG cu cele 40 de block-uri si un catalog PDF ce poate fi consultat si pe Scribd.

Multumesc celor care au citit si comentat articolele publicate si sper din tot sufletul ca au fost de ajutor. Pentru noul an agoracad.blogspot.com se imbraca in haine noi cu mai multe sectiuni de Download (work in progress) si o integrare mai buna cu retelele de socializare.

Sarbatori fericite inca odata si un an nou minunat!

P.S. Acesta este primul articol AgoraCAD publicat simultan pe paginile noastre de Facebook/Tweeter/Google+ si evident trimis celor ce s-au abonat prin RSS sau E-mail asa ca poti folosi oricare dintre servicii pentru a primi update-uri de cate ori apare ceva nou pe blog :)

Printeaza aceast articol

4 comments:

  1. La multi ani si bafta! foarte util blogul sper sa puneti si tutoriale la anul

    RăspundețiȘtergere
  2. Am descoperit acest blog de putina vreme si il consider binevenit. Sper ca in continuare sa gasesc tutoriale utile si sfaturi din partea celor mai experimentati. De asemenea sper ca in curand sa fiu si eu in stare sa furnizez informatii utile . Le urez tuturor utilizatorilor un An Nou Fericit!
    G.S.

    RăspundețiȘtergere